vocaal ensemble Viva la Musica Tholen

"muziek verbindt mensen" quote dirigent : Sarien Bout -Sakko

Gastenboek

dinsdag 30 april 2019;
Hallo Sarien, beste koorleden van Viva la musica,

Wat hebben we mogen genieten tijdens de Kunstroute van jullie programma.Prachtig, en wat een sfeer kunnen jullie telkens weer maken! Kortom, een enorm dankbaar optreden ieder jaar weer om te programmeren! Dank voor jullie deelname en veel muziekplezier in de nabije toekomst met het ‘water en wijn’programma!

Vriendelijke groet,
Albert Schrijver en Andrea van de Velde

Datum 04/10/2015 20:58, Naam John Smies:
Donderdag 1 oktober 2015 trad Viva la Musica op in de Koorkerk in Middelburg voor een korte matinee voorstelling in het kader van de serie concerten die daar wekelijks op donderdag middag plaats vinden. Een loffelijk initiatief overigens…
Hoewel ik zelf veel meer raakvlakken heb met de lichte muziek meende ik toch maar eens een kijkje te moeten nemen ook al omdat er nog bekenden uit het Thoolse bij zaten. En ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld werd. Het korte optreden van ruim een half uur kende een grote variatie, veel enthousiasme, goede zang en een kundige dirigente. De meest klassieke stukken waren mij niet bekend maar daarom niet minder mooi gezongen, en de Engelse versie van het vermaarde La Mer vormde voor mij het hoogtepunt van dit geslaagde optreden.
Alleen jammer dat er niets van Cliff Richard bij zat merkte ik laconiek op tegen de dirigente….. Een rare gedachte wellicht maar misschien toch maar eens luisteren naar Miss You Nights en kijken hoe ver Viva la Musica kan komen met een klassieke bewerking hiervan ☺☺☺

John Smies
Koudekerke

Datum 04/05/2015 08:45, Naam Corrie Hoetelmans:Wat een geweldig optreden op Koningsdag in het Oude Stadhuis. Ik heb er van genoten, er zit ook nog acteertalent onder de zangers en zangeressen! En zoveel belangstelling dat moet goed doen. Ik kijk met genoegen uit naar jullie zomer-optreden.
Vriendelijke groet,
Corry Hoetelmans.

Datum 09/02/2014 21:13, Naam Lia de Groot:Beste vocalisten wat een fijne avond hebben jullie ons bezorgd. Ik was met Rianne Witkamp meegekomen en heb genoten. Het enthousiasme-repertoire en kwaliteit geweldig. De manier waarop het aan elkaar geregen werd boeiend en leerzaam!! Chapeau!!!
Veel succes nog met Viva la Musica!!!

Datum 04/02/2014 20:14, Naam Riek Andreae:Op 22 januari een optreden van jullie ensemble bijgewoond op uitnodiging van Rianne Witkamp. Zij is lid van jullie ensemble. Ik heb ontzettend genoten van jullie. Zelf ben ik jarenlang lid geweest van een klassiek koor en mijn hart ging open.Complimenten voor de kwaliteit van jullie optreden.

Datum 07/01/2014 20:18, Naam Corry Hoetelmans:Kleine vergissing gemaakt in mijn vorig schrijfstukje.
Ik ben de organist vergeten te noemen.
Sorry Edu!
Sarien(dirigent) had ik al vermeld.
Met vriendelijke groet,
Corry.

Datum 05/01/2014 19:53, Naam Corry Hoetelmans:Berichtje voor Sarien, Huib, dirigent en alle koorleden van Viva La Musica:
ik heb even op jullie home-page gekeken en vond daar een mooie foto van jullie allemaal.
Hopelijk wordt 2014 voor jullie een inspirerend muzikaal en liefdevol jaar.
Januari-groet,
Corry.

Datum 25/05/2013 18:31, Naam Job Jansens:Verleden week voor het eerst ‘Viva la Musica’ beluisterd. En met bijzonder veel genoegen! Mooi repertoire, goed gezongen. Dus echt van genoten! Ga zo door!!

Datum 20/05/2013 14:55, Naam Corry Hoetelmans:Lieve Sarien en koorleden.
Wat een prachtige website.
Ik heb met ontroering het bericht van Chiel gelezen.
Mooi dat jullie hem nog even in herinnering houden.Zijn levensbeschouwingen en
ongeschoolde goede zangstem zal ik doorvertellen aan zijn kleinkinderen.
Hij had jullie en vooral jou Sarien hoog in zijn vaandel staan.
Warme groet,
Corry Hoetelmans.

Datum 23/03/2013 22:17, Naam Anja Hendrikse:Wat een mooie website! Bekende en onbekende gezichten. Ik zou zo weer mee willen doen!
De data dat jullie optreden staan al in mijn agenda. Hopelijk snel tot ziens,
hartelijke groet, Anja

Datum 29/01/2013 12:17, Naam Colinda van Liere-Riemens:Wat een leuke website! Helemaal super. Een leuke groep ook, lijkt me zo. Mocht ik weer eens in Nederland zijn en jullie treden toevallig op, kom ik zeker kijken en luisteren! Hartelijke groet vanuit Noorwegen!